top of page

/ onze links...

over 'nJoy media

Magazines

 

 

 

 

 

 

Auto-evenementen

 

 

 

 

 

Webzines en -sites

 

 

 

 

 

 

 

 

Fabrikanten schaalmodellen

 

 

 

 

 

Detailhandel schaalmodellen

 

 

 

 

 

 

Auto Clubs

 

Links naar Magazines waarvoor 'nJoy Media artikelen verzorgt (of heeft verzorgd) in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan La Strada Magazine, RS Porsche Magazine, SL Mercedes Revue, etc.

 

Internet links naar Auto evenementen in binnen- en buitenland. Ongesorteerd en in willekeurige volgorden kot u o.a. tegen de Mille Miglia (I), Tour Auto (F), Ennstal Classic (A), Planai (A), en meer. 

 

WebZines, de magazines, die OnLIne zijn gegaan en dus hun kansen hebben aangegrepen. Significante websites, waarop 'nJoy Media zijn foto's laat publiceren. Hier kunnen worden genoemd Velocetoday, Ferrari Owners Club Engeland, Barchetta, Alfa Romeo Club België, Bugatti Club Italië, etc.  

 

Aandacht voor detail  met behulp van historische plannen, precisie productie en - montage, naast een uitstekende handmatige afwerking. Dit zijn de normen waaraan wij bij CMC werken.

 

WRH in Brummen is zo'n detaillist, die een significante bijdrage levert aan de verkoop van modellen op schaal, van 1:87 tot 1:12, wellicht 1:5. U staat verstelt hoerveel er zijn in Nederland en (ver) daarbuiten. 

 

Ferrari, Bugatti, Maserati, Alfa Romeo en Lancia om maar en paar Italiaanse automerken te noem, daarmee gelijk aangegevend waar ons hart licht. En ja... wij beschouwen Bugatti toch als Italiaans gezien de afkomst van zijn grondlegger Ettore Bugatti...!

Ferrari Dealers / importeurs

 

 

 

 

 

 

 

 

Restaurateurs klassiekers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Auto musea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In Nederland zijn de bekendste Ferrari dealers de Importeur Kroymans, Munsterhuis en de alom geprezen Forza Service in Oss. In het buitenland zijn er evengoed tientallen, zoals Garage Francorchamps Motors Brussels SA en  in Duitsland bijv. Autohaus Saggio GmbH in München...

 

H.V.L. is een klein bedrijf gelegen in een dorp in Nederland, gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van hoge kwaliteit Italiaanse interieurs,  interieur delen & kappen van zeldzame -luxe- sportwagens. Wij zijn absolute specialisten in de bewerking van Ferrari modellen. Daarmnaast is er een keur aan coachbuilders en andere bedrijven, waarbij ook hier de nadruk ligt op Italiaans...

 

De Galleria Ferrari in Maranello is natuurlijk wereldberoemd, maar ook het Museo Storico Alfa Rome (Arese - Milano) is een bezoek waard. En wat dacht u van het voormalige Schlumpf Museum, nu Cite de l'Automobile in Mulhouse (F). 

 

 

bottom of page