top of page

/persberichten / modena trackdays spa franchorchamps (b)

overzicht persberichten

GALLERIE - Modena Trackdays - Impressie Michael Tange

MODENA TRACKDAYS IN SPA-FRANCORCHAMPS

 

02 + 03 juni 2015

 

Sinds 1993 organiseert Modena Motorsport op de Nürburgring en het circuit van Spa Franchorchamps “de Modena Trackdays”. Deze gebeurtenis behoort inmiddels tot de meest prestigieuze Ferrari evenementen wereldwijd. De combinatie van de bijna volledige Scuderia Ferrari F1 in actie en de collectie van historische erfgoed, in combinatie met coureurs zoals Niki Lauda, Walter Röhrl, Jacky Ickx en Jochen Mass, laten u genieten van de mythe van het merk Ferrari.

 

Gasten kunnen de grenzen van hun voertuigen -naast hun rijvaardigheid- testen in deze unieke omgeving.

 

Door een top jury, zullen de mooiste voertuigen door middel van een Concourse d'Èlègance worden aan het einde van het evenement worden gekeurd.

 

Meer dan 20 F1 Ferrari en 200 klassieke en race auto's kunnen wij om de twee jaar verwelkomen. 

 

Uit eigen ervaring kan gemeld worden dat het 2 dagen van spectakel zullen worden. Niet zelden worden naast de Ferrari's andere racers uitgenodigd, zoals MB in verschillende uitvoeringen, DTM wagens, McLaren, Maserati en Lamborghini's. Altijd is het een verrassing wat er allemaal is komen opdagen. 

 

In verschillende runs woorden de auto's rondgestuurd en dat gaat niet altijd even zachtzinnig. Immers, deze auto's zijn gemaakt om mee te racen en daarom ook worden door Modena Motorsport kosten noch moeite gespaard om de echte liefhebbers aan hun trekken te laten komen.

 

© 2015 Modena Trackdays & 'nJoy Media

 

bottom of page