top of page

/persberichten / interclassics maastricht 

overzicht persberichten

 

BMW 327 Sport Cabriolet (1938) - V6 2ltr 55pk - Geregistreerd in nederland (43.440km)

 

© 'nJoy Media 

 

Persbericht InterClassics

 

uitverkocht voor exposanten

 

MAASTRICHT, 6 oktober 2015

 

De 23ste editie van InterClassics Maastricht is 3 maanden voor aanvang van de beurs uitverkocht voor exposanten. InterClassics Maastricht is met 35.000 m2 beursoppervlakte en 275 exposanten het grootste klassiekerevenement van de Benelux. Hoofdthema’s van deze editie zijn 100 jaar BMW en British Royals: Bentley & Rolls Royce.

 

De internationaal gerenommeerde oldtimerbeurs vindt plaats van 14 t/m 17 januari 2016 in MECC Maastricht.

 

 

 

Het succes van InterClassics

 

InterClassics Maastricht is een kwalitatief hoogwaardige beurs die de bovenkant van de markt biedt waar het gaat om autohandel. De organisatie besteedt veel aandacht aan aankleding en presentatie. Daarnaast heeft de klassieke automarkt zich de laatste jaren enorm ontwikkeld. Buiten liefhebberij is de klassieke auto ook een gewild beleggingsobject geworden.

 

De vraag naar presentatieruimte wordt steeds groter en dat is duidelijk merkbaar. Erik Panis, directeur InterClassics: ‘Op dit moment moeten wij aanvragen afwijzen, heel spijtig, maar commercieel gezien natuurlijk mooi. Het daagt ons bovendien uit de ruimte die we hebben zo goed en efficiënt mogelijk in te richten, zonder dat dat ten koste gaat van de uitstraling en de kwaliteit van de beurs.’

 

 

 

100 jaar BMW en Bentley & Rolls Royce


In samenwerking met BMW Klassieke Autoclub Nederland wordt in Maastricht het hoofdthema 100 jaar BMW gepresenteerd met een uitgebreide en exclusieve collectie klassiekers. Daarnaast wordt, in samenwerking met Vereniging van Bentley & Rolls Royce De Mascotte, de historie van deze unieke Britse klassiekers in beeld gebracht.

 

 

bottom of page