top of page

/ over... / wat wij doen...

over 'nJoy media

Onze zaken...

 

Waar en voor wie...

Als (klein) fotoagentschap bezoekt 'nJoy Media evenementen in Nederland en daarbuiten, zich vooralsnog beperkend tot Europa. De clientèle blijven echter niet beperkt tot Europa en zo heeft  'nJoy Media afnemers over de gehele wereld en daar zijn we trots op! Publicaties zijn dan inmiddels ook gerealiseerd in magazines in Europa, Amerika, Zuid Afrika en Japan.

 

 

Soort clientèle...

Onder de clientèle bevinden zich teams, websites (barcetta), FOC UK, musea, bladenmakers in binnen en buitenland, etc., naast particulieren die een originele foto wensen van een bepaalde auto tijdens een evenement, of een foto - gepubliceerd op onze website - wensen te ontvangen. Dit kan een vergroting zijn, een afdruk op doek, hout, glas of -zoals elders aangegeven- een fotoboek.

 

 

Wat we kunnen en willen...

'nJoy media verzorgt fotoverslagen voor teams en/of coureurs/rijders tijdens evenementen op circuits of in de landelijke omgeving van. Denk bij deze laatste aan bijv. de Mille Miglia, Tour Auto en/of Zoute Grand Prix om er een paar te noemen. Naast fotoverslagen verzorgen wij teksten en - indien u dat wenst - kunnen wij ook videoverslagen leveren. Inhoud en hoeveelheid wordt vooraf bepaald. Wij verzorgen reportages voor meerdere bladen in binnen- en buitendland. Tevens wordt autoFOCUS magazine uitgegeven.

 

 

Speciale wensen...

Neem voor welk een opdracht ook contact met ons op via het contact-formulier op deze website.

 

 

Onze prijzen...

Wij hanteren normale prijzen, die u bij de meeste afdrukcentra betaalt voor uw foto's en/of vergrotingen. Ga gerust uit van de lagere prijzen. Naast deze vergoeding (meer vergoeding van onkosten, omdat ook wij dit uitbesteden aan de gangbare centra) vragen wij een vergoeding voor de artistieke prestatie van de betreffende fotograaf en/of fotografen. Vooralsnog is 'nJoy Media hierin uitsluitend tussenpersoon.

 

Uiteraard zijn deze vergoedingen vastgesteld, maar afhankelijk van de persoon, opdracht en locatie en zullen altijd uitonderhandeld worden.

 

Neem hiervoor gerust contact met ons op. Gebruik elders op deze website het contactformulier.

 

 

Uitgeverij

In samenwerking met derden, wordt het autoFOCUS magazine uitge- bracht. Onze hoofdredacteur Walter Oude Weernink is medio 2018 gestart met plan-ningen en begeleid de werving van potentiële adverteerders. Eerste proef-publicaties zijn gerealiseerd. 

 

 

Kamer van Koophandel

Geregistreerd: Kamer van Koophandel te Arnhem (74414771).

bottom of page