top of page

/ internet links...

over 'nJoy media

'nJoy Media

 

 

 

 

 

RS Porsche Magazine

 

 

 

 

SL Mercedes Revue

 

 

 

 

 

Onschatbare Klassieker

 

 

 

 

 

VeloceToday

 

 

 

Ferrari Owners Club UK

 

 

 

WRH Modellen

 

 

 

Historic Grand Prix Zandvoort

 

 

 

CMC - Classic Car Models

 

 

 

 

 

 

Ferrari Club Nederland

 

 

 

 

Forza Service Oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ital Auto Achterveld

 

 

 

 

 

 

 

Cité de l'Automobile

 

 

 

 

 

 Foto agentschap

Uitgeverij

Videoproducties

Fotoboeken

Reportages op aanvraag

 

RS Porsche Magazine verschijnt 6 maal per jaar en is een Nederlandstalig magazine voor eigenaren en liefhebbers van Porsche.

 

SL Mercedes Revue verschijnt zes maal per jaar en is een Nederlandstalig magazine voor eigenaren en liefhebbers van klassieke, nieuwe en sportieve Mercedes-Benz modellen. 

 

Onschatbare Klassieker magazine verschijnt twaalf keer per jaar en is een Nederlandstalig tijdschrift voor liefhebbers van klassieke aparte en sportieve auto's.

 

VeloceToday.com is a high quality online periodical catering to Italian and French automobile enthusiasts.

 

Membership of the Ferrari Owners' Club is open to anyone who either owns or has owned a Ferrari.

 

Jong bedrijf in Oost Nederland (Brummen) met een keur aan modellen van hoge kwaliteit.

 

Historic Grand Prix Zandvoort is een gezamenlijk initiatief van Circuit Park Zandvoort en HARC

 

Aandacht voor detail, replica op basis van echte modellen met behulp van historische plannen, precisie productie en - montage naast een uitstekende handmatige afwerking. Dit zijn de normen waaraan wij werken.

 

De Ferrari Club Nederland (FCN) werd opgericht in 1983 met het doel bezitters van Ferrari’s én enthousiastelingen samen te brengen. 

 

Nederland heeft een rijke Ferrari geschiedenis. Sinds begin jaren vijftig werden de meest bijzondere exemplaren door Nederlanders gekocht, bereden en gekoesterd. Deze Ferraristen konden daarbij terugvallen op unieke vakmensen, met passie voor Ferrari. Mensen, zoals Alex Jansen van Forza Service. Alex en zijn team heten u van harte welkom!

 

Al meer dan 30 jaar is Italauto een gespecialiseerd garagebedrijf voor bijzondere italiaanse auto's. Door de uitgebreide kennis & ervaring lukt het ons altijd om uw auto op efficiënte wijze te repareren. We kunnen u altijd helpen.

 

The largest car museum in the world, the Cité de l’Automobile showcases 400 classic, prestige and racing cars which trace the history of the automobile.

 

Mille Miglia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grand Premio Nuvolario

Ennstal Classic

Bernina Gran Turismo

Al 30 jaar brengt de Mille Miglia exceptionele persoonlijkheden in de wereld van de sport samen. Vandaag de dag is de Mille Miglia een evenement van ongekende klasse. Zij heeft traditie gecombineerd met innovatie en kleurde die combinatie met creativiteit, elegantie, prachtige landschappen en de Italiaanse “way of life”. Deze overvloed aan rijke elementen heeft de Mille Miglia tot een symbool van Italiaanse uitmuntendheid gemaakt en de Mille Miglia is over de gehele wereld bekend en geliefd.

De Gran’ Premio Nuvolari is een unieke kans om legendarische vintage auto’s - die de geschiedenis van de autosport in de wereld hebben gemaakt - in een ontspannen sfeer van dichtbij te bewonderen. Deze meesterwerken starten - zoals elk jaar - op de Piazza Sordello, voor een van de meest fascinerende races in de wereld. De mythe van de grootte “Nivola” is altijd sterk en aanwezig: het herleeft elk jaar, dankzij de vele enthousiastelingen die de emotie delen van een buitengewone reis aan boord van echte historische meesterwerken van mechanica en design.

 

"Autofahren im Letzten Paradies" - met

historisch waardevolle en belangrijke auto's, waarvan de bouwdatum vóór 31 december 1972 ligt en die straatlegaal zijn. De auto moet overeenkomen met de periodespecificatie, die in geval van twijfel moet worden bewezen door geschikte documenten - die in de periode zijn gepubliceerd. Bij de scrutenering wordt dit gecontroleerd. Eenmaal toegelaten... dan valt rijden in het laatste paradijs jou ten deel, met afwisselende routes in bijzonder indrukwekkende gebieden, zoals de Hohe Tauern, Grossglockner en andere !

 

Internationale St. Moritzer 

Autobilwochen - De "Bernina Gran Turismo", is een competitieve bergbeklimming voor 100+ geselecteerde klassieke en vintage auto's die de afgelopen zeven jaar elke herfst is gehouden over een stuk van 5,7 kilometer typisch vlekkeloos Zwitsers asfalt tussen La Rosa en Ospizio Bernina, net buiten St. Moritz. Met een starthoogte van 6138 voet, klimt de cursus 1500 voet door 50 bochten. Elke editie vindt plaats in september....

 

     Under construction...

 

bottom of page