top of page

/ essen motor show - messe essen (d)                                                          -  menu - 

Overzicht InterClassics, njoy-media, brouwer, beumer, bugatti, mercedes, audi, cisistalia, osca, o.s.c.a., zagato, pinin, farina, bertone, ghia, autofocus, toutje

Galerie 1/8 Voor auto fans, is het "een land van melk en honing". Meer dan 500 exposanten presenteren hun producten en innovaties op de Essen Motor Show van 30/11 t/m 8/12 (previewdag: 29/11). De selectie zal variëren van de productie van auto's en racewagens - met en zonder elektrische aandrijvingen - tot de gekste accessoires, van bandspuiten met een glitter effect tot tuning via spraakbesturing...! Omschrijvingen toegevoegd !

** Klik voor albums op FlickR **

52ste Essen Motor Show (D) Impressie van 'nJoy Media's Henk J. Brouwer en Tjalle Beumer in 8 galeries met 345 foto's. Foto's zijn gemaakt op de previewdag in verband met de drukte, hetgeen wel blijkt uit de foto in de 2019 overzichtsgalerie, beschikbaar gesteld door de persafdeling.

Galerie 2/8 Een pop-art kunstwerk in de James Bond-stijl, een exclusieve sportwagen en een elektrische studie, geïnspireerd door een van de beroemdste geleerden van alle tijden: dit zullen slechts enkele van de gekke auto's - en design auto's zijn op deze editie van de Motor Show... Het performance festival voor alle auto-fans zal lopen t/m 8/12 in de Messe Essen. De verwachte 300.000+ bezoekers zal voor grote emoties op het beursterrein creëren...

Galerie 3/8 Wat een start: En weer..., meer dan 130.000 bezoekers stroomden naar de Essen Motor Show in Messe Essen op de Preview Day en het eerste weekend. Meer dan 500 exposanten verwelkomde de fans, met een vuurwerk van sportieve auto's en tal van activiteiten.

Galerie 4/8 De mooiste klassieke auto's van de 52e editie van de Essen Motor Show is een Mercedes-Benz 300 SL Roadster van Brabus Classic. Dit werd beslist door een jury van internationale klassieke auto experts ter gelegenheid van het traditionele Concours d'Élegance in de Classic & Prestige Salon van de Essen Motor Show.

Galerie 5/8 Daimler-Benz verkocht de Mercedes-Benz 300 SL tussen 1954 en 1957 als een coupé met Gullwingdeuren (vleugeldeuren) en tussen 1957 en 1963 als roadster. De auto op de Essen Motor Show dateert uit 1961 en is volledig gerestaureerd. In deze restauratie gingen zo''n 4.000 uur aan werk zitten. Een "goedkope" restaurateur, die zeg 20 euro per uur rekent zou alleen al op 8ton komen... Dan nog... precies...!!

Galerie 6/8 De China Essen Motor Show vierde haar succesvolle tweede ronde! China is een groeimarkt - ook voor de internationale tuning-industrie. Dit werd aangetoond door de succesvolle tweede editie van de China Essen Motor Show, die meer dan 95.000 bezoekers trok naar de China Import en Export Fair Complex in de Guangzhou metropool. met miljoenen inwoners van 22 tot 25 november 2019. Ongeveer 70 exposanten en meer dan 100 merken presenteerden hun portefeuilles aan tuning liefhebbers.

Galerie 7/8 Essen Motor Show onderbouwt zijn uitzonderlijke positie op een Indrukwekkende wijze. Met een fantastische stemming onder de exposanten op - en bezoekers van de prestatie Festival. De 52e Essen Motor Show heeft de finish met succes gehaald! De fans, enthousiast over de auto's, kwamen mede uit Duitsland, maar bovenal uit Nederland, België en Oostenrijk. Het aanbod van de meer dan 500 exposanten werd niet alleen gekenmerkt door discreet en nobele tuning, maar ook autosport.

Galerie 8/8 Niet alleen door de discrete en fraaie tuning en de autosport was karakteriserend, maar bovendien waren de duurzamere auto's een deel van de show. Het concept van het voorstellingsfestival werkte perfect: Volgens een enquête scoorde de Essen Motor Show weer punten, met zijn bezoekers voor het overgrote deel vanwege het ervaringskarakter.

bottom of page