top of page

/ flanders collection - flanders expo gent (b)                                                -  menu  - 

Overzicht 2020

Chevrolet Corvette Stingray (C7) (2014) Wat is Flanders Collection Cars? Flanders Collection Cars (FCC) is een expositie voor klassieke autoliefhebbers. Galerie 1/7 Foto's: 34 Impressie: 'nJoy Media's Tjalle Beumer en Henk J. Brouwer

31ste Flanders Collection - Flanders Expo Gent Impressie van 'nJoy Media's Tjalle Beumer en Henk J. Brouwer in 7 galeries met zo'n 230 foto's.

Jaguar XK 150 Coupé 3,4ltr (1957) Al vele jaren is het FCC evenement midden februari te gast in de Flanders Expo in Gent (B). Galerie 2/7 Foto's: 34 Impressie: 'nJoy Media's Tjalle Beumer en Henk J. Brouwer

Detail Alfa Romeo 6C 1750 Grand' Sport Zagato (1930) Meer dan 150 exposanten in 3 overvolle hallen bieden de bezoekers 12.000m2 vol klassieke auto’s, onderdelen, memorabilia, fournituren, kleding, autokunst en nog veel meer. Galerie 3/7 Foto's: 31 Impressie: 'nJoy Media's Tjalle Beumer en Henk J. Brouwer

Motorblok Honda CBX 1000 V6 (1979) Gedurende het weekend worden meer dan 10.000 bezoekers verwacht en maken het daardoor een terugkerende jaarlijkse traditie… Galerie 4/7 Foto's: 33 Impressie: 'nJoy Media's Tjalle Beumer en Henk J. Brouwer

Motorblok Ford Thunderbird (1956) In de achterste hallen staan wat minder auto's en ligt de focus op onderdelen, poetsmiddelelen, klokjes en metertjes, memorabilia (zoals de pompen van weleer), deur - en raamrubbers in alle soorten en maten, sleutels en miniatuur autootjes... Galerie 5/7 Foto's: 33 Impressie: 'nJoy Media's Tjalle Beumer en Henk J. Brouwer

Echt werkende stoommachine uit 1951... men zou eens even de tijd moeten nemen bij één van de vele stands met miniatuurauto's, schilden, memorabilia, speelgoed, etc. Je zult versteld staan van de gedetailleerde dingen die er te vinden zijn. ben je ook nog een liefhebber, dan vallen de prijzen vaak reuze mee..., anders gewoon afdingen. Leuk en spannend !! Galerie 6/7 Foto's: 35 Impressie: 'nJoy Media's Tjalle Beumer en Henk J. Brouwer

Citroen Traction Avant 11CV (1953) Prima voor de vele exposanten waarbij op de tweede dag borden "verkocht" op de aangeboden wagens te zien waren. En auto's, motoren en andere mechanisch materiaal werd goed verkocht... Galerie 7/7 Foto's: 31 Impressie: 'nJoy Media's Tjalle Beumer en Henk J. Brouwer

bottom of page