top of page

/ essen motor show - automobile Leidenschaft pur

mnu /  7  - 

Volgende
Overzicht
Overzicht Essen Motor Show

Sportieve Serie-Voertuigen 1/7 Wie met zijn "gasvoet" in aanraking wil komen met de laatste trends, komt naar de Essen Motor Show. Er is nauwelijks een industrie die zich momenteel zo snel ontwikkelt als de auto-industrie en de vakbeurs in Essen is een ideaal platform om nieuwe producten en innovaties te presenteren aan een zeer gastvrij publiek. Daarom presenteren onze exposanten ook steeds vaker hun auto's uit de sportserie in Essen.

2022 Essen Motor Show - Automobile Leidenschaft pur "Paarse Weken" * KW Automotive verlaagt tijdelijk de adviesprijs van geselecteerde KW schroefsets * Win een set editie-1 FlowForged wielen * Formule 4 seatfitting * Detailer deal - Wash deal * Win een DTE Tuning ter waarde van maximaal € 1500 * Live elektro mobiliteitsadvies * e-Car, laadpunt installatie subsidieadvies * Gratis Nrburgring draagtas bij elke aankoop! * Nürburgring endurance series fanclub ... en nog veel heel veel meer !!

Motorsports 3/7 Absolute controle over kracht en dynamiek - de aantrekkingskracht van autosport ligt in de beheersing van bijna ontembare kracht. Wanneer het stuur veelbelovend trilt in uw handen en de motor uitdagend brult bij het indrukken van het gaspedaal - dat is de fascinatie van de autosport.

Tuning & Lifestyle 2/7 Als het om tuning gaat, kun je niet om de Essen Motor Show heen. Het EMS staat niet alleen voor de afsluiting van een autosportseizoen, het is ook het startschot voor de tuners, die in Essen nieuwe onderdelen inslaan. De tuningXperience heeft zich allang ontwikkeld van een tip van een insider tot een blockbuster op het toneel. De speciale show omvat ongeveer 150 ambitieus getunede voertuigen uit heel Europa.

Classic Cars 4 / 7 De passie voor Classic Cars is te vergelijken met de liefde voor goede wijn. Net als zij zijn klassieke auto's een uiting van smaak en stijl; maar het zijn eveneens vastgoedbeleggingen en verzamelobjecten. En net als bij goede wijnen zijn er ook echte kenners in het segment van de moderne klassiekers en oldtimers. Op de Essen Motor Show ontmoetten ze elkaar in de Classic en Prestige Salon in hal 1 en 2.

Tune up and show 5/7 Er is voor een enorm showprogramma met show, feest, eigen motorsportgebied en de motorsportarena voor live rij-demonstraties gezorgd. EMS kent een dienstenaanbod dat uniek is in Europa met zijn vijf emotionele thema-sectoren Tuning, Motorsport, Sporting Series Automobile, Classic Cars en Motorfietsen. Daarnaast ervaren oldtimerliefhebbers de fascinatie van klassieke voertuigen in de Classic & Prestige Salon. Op deze show zijn er natuurlijk ook auto’s te koop...

Groot groter grootst... meer nog meer meest... 6/7 Full Carbon body met 1400PK in een Audi... wie wil dat niet AWD record 7,14sec @ 298kmh in een Audi TT, ook niet te versmaden... Je Aston Martin Vantage V8 in goud of paars glazend gespoten... niets is te gek... Een BMW 3.0 CLS Rennsport in oranje missstaat niet bij een "oranjefeestje"...

Ook bijzondere zaken mogen niet ontbreken (7/7), zoals de Flaying Hawk, een gemodificeerde Tractor in de klasse van 3,5 ton met een V12 Continental, alkohol als brandstof een verbruik van 20kg/min p/motor - ca. 2500pk p/motor, differentieel Rockwell SQ100 chassis, kruisbak en aandrijving volledige zelfbouw op Mitas Powerpull banden... Helmen, kleding, Velgen, banden, schokdempers, (sport)uitlaten/dempers, grail uitlaatsysteem demonstratie, motoren, zijwaarts auto-kantelsysteem en meer !!

bottom of page