top of page

/ specials - renault trezor z32 concept car

Terug naar Specials - overzicht

Renault TREZOR conceptcar Sportief en verbonden Omdat we steeds meer willen innoveren, slaan we met de Renault TREZOR conceptcar een nieuwe weg in naar elektrische sportiviteit en connectiviteitsmogelijkheden voor autonoom rijden.

. Renault TREZOR concept Z32 .

Renault Trezor Concept Design buitenkant, de Renault-stijl Renault TREZOR Concept sluit aan bij de designupdate van het volledige Renault-gamma: eenvoudige, verleidelijke en uitnodigende lijnen, kenmerkende voorzijde en lichtsignatuur in C-vorm. Het nieuwe design van ons merk zag het daglicht met de Renault DEZIR Concept, kwam tot uiting in de nieuwe Renault CLIO en bereikt zijn volle wasdom in de Renault TREZOR Concept.

Renault Trezor Concept Design buitenkant, de Renault-stijl Het nieuwe design van ons merk zag het daglicht met de Renault DEZIR Concept, kwam tot uiting in de nieuwe Renault CLIO en bereikt zijn volle wasdom in de Renault TREZOR Concept.

Renault Trezor Concept Innovatieve en verrassende carrosserie Renault TREZOR Concept verbluft u met zijn carboncarrosserie met contrasterende oppervlakken. De gladde en gesatineerde voorzijde weerspiegelt het dynamische karakter van deze concept car.

Renault Trezor Concept Innovatieve en verrassende carrosserie Achteraan zinspelen de zeshoekige vlakken op zijn sportieve en technologische inborst. De rood getinte ruiten en metaalkleur maken het plaatje compleet!

Renault Trezor Concept Design dat put uit een rijke geschiedenis aan sportwagens Een luchtinlaat in honingraatvorm siert de motorkap van de Renault TREZOR Concept en slaat de brug naar de carrosseriestructuur achteraan. Op de zijkant aan de bestuurderszijde werd de benzineklep vervangen door een analoge meter die het batterijniveau aangeeft. De kenmerkende achterlichten in glasvezel herbergen een rode laserlamp.

Renault TREZOR Concept Interieurdesign: authentiek en modern De overwegend rode kleur geeft het interieur van de Renault TREZOR Concept een verleidelijke, warme uitstraling. Hoogwaardige materialen, zoals hout en leder, zetten in de verf dat rijplezier voorop staat. De combinatie van vakmanschap en technologie schetst de toekomst voor het interieur van onze modellen: nog strakker, verfijnder en digitaler.

Renault Trezor Concept Design dat put uit een rijke geschiedenis aan sportwagens Op de zijkant aan de bestuurderszijde werd de benzineklep vervangen door een analoge meter die het batterijniveau aangeeft.

Renault Trezor Concept Design dat put uit een rijke geschiedenis aan sportwagens De kenmerkende achterlichten in glasvezel herbergen een rode laserlamp.

Het volmaakte samengaan van hout, leder en technologie Verrassing! Bij openen onthult de Renault TREZOR Concept een dashboard van rood hout met een ingebouwd bagagevak. Met lederen riemen bevestigt u daarin de op maat gemaakte koffers in dezelfde dieprode kleur als de lederen zetelbekleding. Door het sobere dashboard en grote aanraakscherm straalt het interieur pure technologie uit. Ook op het rechthoekige stuur vervangen aanraakschermen de traditionele bedieningsknoppen.

Renault Trezor Concept Een originele manier van instappen In de Renault TREZOR Concept neemt u plaats door over de carrosserie te stappen – een knipoog naar klassieke racewagens. De sportieve en verleidelijke toegang tot de wagen wordt benadrukt door de met rood leder beklede bovenstijl van de carrosserie. De hoofdsteunen trekken zich automatisch terug en nodigen u uit om plaats te nemen.

Renault Trezor Concept Sportief en online De Renault TREZOR Concept is het product van onze vastberadenheid om onophoudelijk te innoveren en brengt de elektrische, zelfrijdende sportwagen binnen handbereik.

Renault Trezor Cocept De perfecte combinatie tussen hout, leder en technologie Verrassing! De Renault TREZOR conceptcar heeft een dashboard van rood hout waarin ook een opbergruimte is verwerkt. Op maat gemaakte koffers, op hun plaats gehouden met rode riempjes, bevinden zich naast de dieprode lederen stoelen. Het dashboard, met zijn fijne lijnen en grote touchscreen, sluit perfect aan op het technologische interieur. Het vierkante stuur is voorzien van touchscreens ipv traditionele bedienings

Renaul Trezor Concept De elektrische sportwagen Als marktleider en koploper in 100% elektrisch rijden in Europa rustten wij de Renault Trezor Concept uit met een volledig elektriwche motor. De motor van de Renault Trezor Concept stamt af van de krachtbron waarmee het Renault-team e.dams tweemaal wereldkampioen werd in de Formule E: 350pk vermogen en 380Nm koppel, met een accelaratie van 0 tot 100 in minder dan 4 seconden...

Renaul Trezor Concept Optimale architectuur Dankzij de plaatsing van de 2 batterijen - één vooraan, één achteraan - heeft de Renaul Trezor Concept een optimale gewichtsverdeling. De ruime spoorbreedte (voor/achter 2040mm/2106mm), de wielbasis van 2776mm, de bodemspeling (25cm) en het uiterst lage zwaartepunt staan garant voor de uitzonderlijke aerodynamica en een ongeëvenaard rijplezier!

Renaul Trezor Concept Een interface die je leven vereenvoudigt én uitblinkt in eenvoud De Renaul Trezor Concept laat u kennismaken met het nieuwe dashboead-concept. het unieke L-vormige touchscreen beval zowel dashboard-scherm als het multimedia-scherm, zodat er een cockpiteffect ontstaat.

. Foto's en teksten . . © 2017/2018 Renault Nederland .

Renault TREZOR Concept Optimale architectuur... Om de reeks concepauto's en de dynamische prestaties steeds verder te blijven verbeteren, zijn de technische ontwerpteams ook bezig geweest met het lichter maken van het voertuig. Het chassis bestaat uit een centrale cel van koolstofvezels, dat wordt aangevuld met een stalen buizenframe voor en achter. De carrosserie en vensters zijn volledig van koolstofvezels.

bottom of page