top of page

/ specials - zandsculpturen - garderen - veluwe (nl)                      - menu -

Specials - Overzicht

Zandsculpturen Garderen - Veluwe (NL) De houten - en stenen beelden in de bijbehorende tuin laat een willekeur beelden zien. De houten beelden staan er "permanent". De stenen beelden en beeldjes zijn voor de verkoop. De zijn - wellicht behoudens een uitzondering - niet opgenomen... Een impressie van 50 foto's.

Een dagje naar Zandsculpturen in Garderen op de Veluwe (NL). Een geweldige show van zand met bijzonder indrukwekkende voorstellingen. Alvorens men kan genieten van ware kunstwerken in zand, loop je door de tuin met houten - en stenen beelden. Deze laatste zijn voor de verkoop, maar beslist leuk om te bekijken. Daarna ga je naar het overdekte deel, waar je de verrassing van je leven zult beleven...!! Beslist de moeite waard, zeker voor het geld...! Goede prijs, gratis parkeren !

Zandsculpturen Garderen - Veluwe (NL) De Mooiste plaatsen om te duiken, markante gebouwen van diverse skylines: steden die je niet gemist mag hebben... We noemen Pisa (ja, die!), Parijs (Eifeltoren), Sydney (Opera House), Arc de Triomph, ach... u zult er vast meer herkennen !! Het wilde westen, bij ons bekend van de spaghetti-westerns van Clint Eastwood en nog verder terug John Wayne... en natuurlijk de strips van Lucky Luke...! We besluiten met de Tuk-Tuk... of is het een Piaggio...?

Zandsculpturen Garderen - Veluwe (NL) Langs de bij en de koelie, waarvan de passagiers een selfie maken () komen we via Jan met de Pet bij interessante markten! Flessen en kleden met de markante koppen uit het midden oosten en de reus uit de fles... Toeristische baaien en Nactwacht, verdwenen steden en culturen, enkele groten der Aarde en indrukwekkende beelden...

Zandsculpturen Garderen - Veluwe (NL) Indrukwekkende verdwenen culturen en steden, tempels, kooplui in de verre dorre woestijnen, Bedoeïenen, Touaregs en meer... Vieren van nieuwjaar (China) en parties. in de verste uithoeken va de wereld... Dieren - in de grote zandsculptuur - willen we allemaal wel spotten... er zijn er 49 opgenomen... Let op de brutale aap bij de fotograaf...! Surfen op de mooiste plekken der aarde!

Zandsculpturen Garderen - Veluwe (NL) Voor de Nederlandsers blijft het een keiel punt: het kwartje van Kok, hier fraai neergezet inclusief dat verrekte kwartje...!! We zien Mount Rushmore National memorial met de 4 bekende koppen! Kamperen in het Noorse met zijn Fjorden ver beneden... jammer van die boten ! Via enkele prachtige tot de verbeelding spreken sculpturen komen we in de hoek van de streetfood. De viskraam... geweldig... en het jong dat niets krijgt...:-) Herkenbare Gezichten!

Zandsculpturen Garderen - Veluwe (NL) Ja... en computervirus... weinigen hadden het door! Verder zien we Schenk, Bokito en Loekie de Leeuw... Het benauwde gezicht van Freddie Heiniken boven een krantenkop... Pim Fortuyn met zijn karakteristieke honden... Judo in Tokio, Panda's in Rhenen en de wisseling van de gulden in de Euro... Totaal > 250 foto's in de volledige impressie...!!

bottom of page